Functies

Home/Functies
Functies 2017-06-01T07:25:32+00:00

Onze modules

MyDigi biedt de onderstaande modulen aan in één cloud oplossing.

Contactgegevens

Contactgegevens

Alle contactgegevens op één fiche. Zakelijk en persoonlijke gegevens kunnen worden ingevuld zoals Social Media accounts maar ook koop historiek.

Automatische facturatie

Automatische facturatie

Automatische facturatie

Factureren is een administratief zware taak, en kost vaak veel tijd en dus ook geld. Met MyDigi factureer jij binnen een aantal klikken naar de juiste gegevens. Het is zelfs mogelijk om factureren te herhalen in door jou in te stellen frequenties.

Contactmomenten

Contactmomenten

Houd alle contactmomenten bij tussen jou of jouw collega’s en een relatie.  Zo weet jij exact wat jouw collega’s hebben besproken met de zakelijke relatie.

leadmanagement

Leadmanagement

Leadmanagement

Leadmanagement klinkt erg spannend, toch valt het erg mee. Wij vereenvoudigen en visualiseren  jouw salespipe. Ook zie je het geschatte opbrengst en het daadwerkelijke opbrengst.

mailcampagnes

Mailcampagnes

Mailcampagnes

Importeer niet langer jouw database naar derde partijen die gehost zijn in Amerika. Met MyDigi heb jij de controle gewoon in jouw handen zonder dat er iemand bij jouw database kan. Zie wie er op de links heeft gedrukt in jouw mail zodat jij jouw publiek goed kan opvolgen.

taken

Takenlijst

Takenlijst

Een duidelijke workflow zorgt voor meer rust en overzicht. Plan de taken voor jou en jouw collega’s in en schat de tijd ervoor in. Is de taak afgerond kun je ook zien hoe lang er over de taak uiteindelijk is gedaan. Factureren op basis van de uren behoort ook tot de eenvoud van MyDigi.

Teleprospectie

Teleprospectie

Teleprospectie

Bellen naar contacten in uw database voor een enquête, after sale of een opgekochte database na bellen voor teleprospectie wordt vaak makkelijker met een script. Ook daarom kies je voor MyDigi als jouw alles-in-één tool.

planning

Planning

Planning

Plan niet alleen werkzaamheden maar ook vergaderingen in, afspraken en meer. Perfect voor de ondersteuning van een management of sales. Privé-afspraken bij houden behoort ook tot de mogelijkheden. Jij bepaalt wat jouw collega’s zien en welke uren jij onbeschikbaar bent.

dossiers

Dossiers

Dossiers

De module dossiers is een digitale werkmap; alle betrokkene van het dossier staan hierin verwerkt. Hiervan ook de contactmomenten, mails en meer. Zo heb jij alle gegevens van een dossier op één locatie.

Uren registratie

uurregistratie

uurregistratie

Registreer de gepresteerde maar ook de niet gepresteerde uren voor een eenvoudige HR functionaliteit. Ook is er dankzij MyDigi makkelijker te zien hoeveel ADV dagen, ziektedagen en vakantiedagen een medewerker heeft.

Probeer het eens, en ontdek wat MyDigi nog meer kan

Al jarenlang de voorloper op gebied van digitalisering

Door de jaren heen is er veel gebeurd op gebied van digitalisering. Plots had iedereen een smartphone, gebruikt niemand meer een floppy disk en moet je al grondig zoeken om nog een cassettespeler op te duikelen. Zo heeft ook MyDigi haar evolutie gemaakt. Ontstaan uit DigiDoc –een platform dat zich focuste op het digitaliseren van documenten- is MyDigi nu het platform voor meer dan alleen digitale documenten. Met MyDigi heb jij altijd al jouw contactpersonen, documentatie en planning op zak.   Met onze ervaring in allerlei sectoren kunnen wij u veel tijd en geld besparen garanderen.

Begin vandaag met digitaliseren van jouw onderneming

Stap voor stap worden begeleid bij het digitalisering proces?

Wij helpen jou

Waar is de cloud oplossing aanwezig?

Advocatuur 

Advieskantoren

Autodealers

Banken

Bemiddelaars

Boekhouders

Bouwbedrijven

Catering

Containertransport

dienstverleningDienstverlening

Drukkerijen

Expediteurs

Fotografie

fondsenFondsen

Hotel

Kantoorartikelen

Immobiliën

Incassobureau

Machinebouw

Marketing

Publieke sector

Toerisme

Uitgeverij

Uitzendbureau

Verzekeringmaatschappijen

MyDigi Altijd en overal

Wij passen MyDigi’s cloud oplossing aan naar uw sector, en jouw manier van werken. Zo zal er geen enkele cloud oplossing exact gelijk zijn. Maatsoftware voor een standaardpakketten prijs

Demo aanvraag