Functies 2017-07-25T08:38:11+00:00

Onze modules

MyDigi biedt de onderstaande modules aan in één cloud-oplossing.

Contactgegevens

Contactgegevens

Alle contactgegevens op één fiche. Zakelijke en persoonlijke gegevens kunnen worden ingevuld. Zoals bijvoorbeeld social media-accounts of de koophistoriek.

Automatische facturatie

Automatische facturatie

Automatische facturatie

Factureren is een administratief zware taak. Het kost vaak veel tijd en dus ook geld. Met MyDigi factureer je binnen een aantal klikken naar de juiste gegevens. Het is zelfs mogelijk om facturen te herhalen in door jou ingestelde frequenties.

Contactmomenten

Contactmomenten

Houd alle contactmomenten met je collega’s of klanten bij.  Zo weet je exact wat je collega’s hebben besproken met de zakelijke relatie.

leadmanagement

Leadmanagement

Leadmanagement

Leadmanagement klinkt erg spannend, maar dat valt eigenlijk erg mee. Wij vereenvoudigen en visualiseren  jouw salespipe. Ook zie je de geschatte en de daadwerkelijke opbrengst.

mailcampagnes

Mailcampagnes

Mailcampagnes

Importeer je database niet langer naar derde partijen die in Amerika gehost worden. Met MyDigi heb je zelf de controle over je database. Bekijk wie er op de links in je mailcampagne heeft geklikt zodat je jouw publiek goed kan opvolgen.

taken

Takenlijst

Takenlijst

Een duidelijke workflow zorgt voor meer rust en overzicht. Plan je taken en schat de tijd ervoor in. Wanneer de taak is afgerond, kan je zien hoe lang dit duurde. Factureren op basis van de uren behoort ook tot de eenvoud van MyDigi.

Teleprospectie

Teleprospectie

Teleprospectie

Bellen naar contacten in je database voor een enquête, after sale of een opgekochte database na bellen voor teleprospectie wordt vaak makkelijker met een script. Ook daarom kies je voor MyDigi als jouw alles-in-één-tool.

planning

Planning

Planning

Plan je taken, vergaderingen en afspraken in. Perfect voor de ondersteuning van het management of de sales. Privé-afspraken bijhouden behoort ook tot de mogelijkheden. Jij bepaalt wat je collega’s wel of niet kunnen zien.

dossiers

Dossiers

Dossiers

De module ‘dossiers’ is een digitale werkmap. Alle betrokkenen van een dossier staan erin verwerkt. Hiervan ook de contactmomenten, mails en meer. Zo heb je alle gegevens van een dossier op één locatie.

Uren registratie

urenregistratie

urenregistratie

Registreer de gepresteerde maar ook de niet-gepresteerde uren voor een eenvoudige HR-functionaliteit. Ook is er dankzij MyDigi makkelijker te zien hoeveel ADV-, ziekte-, en vakantiedagen een medewerker heeft.

Neem nu een vrijblijvende demo!

Al jarenlang de voorloper op gebied van digitalisering

Door de jaren heen is er veel gebeurd op gebied van digitalisering. Plots had iedereen een smartphone, gebruikte niemand meer een floppy disk en moet je al grondig zoeken om nog een cassettespeler op te duikelen. Zo heeft ook MyDigi een evolutie gemaakt. Ontstaan uit DigiDoc –een platform dat zich focuste op het digitaliseren van documenten- is MyDigi nu het platform voor meer dan alleen digitale documenten. Met MyDigi heb je altijd al jouw contactpersonen, documentatie en planning op zak.   Met onze ervaring in allerlei sectoren kunnen we je veel tijd en geld besparen garanderen.

Begin vandaag met de digitalisering van je onderneming

Stap voor stap begeleid worden bij het digitaliseringsproces?

Wij helpen jou

Waar is de cloud oplossing aanwezig?

Advocatuur 

Advieskantoren

Autodealers

Banken

Bemiddelaars

Boekhouders

Bouwbedrijven

Catering

Containertransport

dienstverleningDienstverlening

Drukkerijen

Expediteurs

Fotografie

fondsenFondsen

Hotel

Kantoorartikelen

Immobiliën

Incassobureau

Machinebouw

Marketing

Publieke sector

Toerisme

Uitgeverij

Uitzendbureau

Verzekeringmaatschappijen

MyDigi. Altijd en overal

Wij passen MyDigi’s cloud-oplossing aan naar je sector en manier van werken. Zo zal er geen enkele cloud-oplossing exact gelijk zijn. Maatsoftware voor de prijs van een standaardpakket.

Demo-aanvraag