Top
MyDigi klanten

Getuigenissen en referenties

Tom Hofman

Tom Hofman

Zaakvoerder – 7211 BVBA 

Website

“MyDigi is voor mij ook echt een wonderoplossing. Ik gebruik het als database voor mijn klantrelaties; Ik gebruik het om mijn facturatie te doen en mijn boekhouder is altijd heel blij om de gegevens zo duidelijk aangeleverd te krijgen. Ik zou niet meer kunnen zonder MyDigi.”

Zie hier de video getuigenis

7211
Frans Vos

Frans Vos

Zaakvoerder – Materials Consult

Website

“Ook ik deed alles via excel, word en outlook tot ik met MyDigi begon te werken. Het documentbeheersysteem is ontzettend handig. Ik kan alle relevante documenten onmiddellijk terugvinden. Sinds kort werk ik met de Cloud versie van MyDigi. Hierdoor kan ik ook op klantlocatie alles overzichtelijk houden op elk platform”

Zie hier de video getuigenis

Materials consult
Gill Van averbeke

Gill Van averbeke

Administratief assistente– JF expertisebureau

“Creëren van facturatie en dossiers is vaak tijdsintensief, JF expertisebureau koos om deze reden voor MyDigi om zo efficiënt mogelijk te worden!”

Zie hier de video getuigenis

nele de keyser

Nele De Keyser

Zaakvoerder – Orata

Website

“Het opvolgen in Word en Excel was tijdsintensief, met MyDigi kan ik met één click op de knop een document automatisch genereren en automatisch factureren!”

Zie hier de video getuigenis

orato-logo
Patrick Tjolle

Patrick Tjolle

Office Manager – HenL

Website

“Wij wilden onze interne workflow op kantoor automatiseren. Gezien de grote verscheidenheid aan type opdrachten konden we met de standaardpakketten niet verder. CTK levert ons met MyDigi het alternatief om onze gegevens digitaal optimaal te verwerken. Het standaardpakket MyDigi voorziet alle basistools voor een goede opvolging van alle mogelijke informatie.”

Zie hier de video getuigenis

HenL
henri leys

Henri Leys

Zaakvoerder – CommeSoupe

Website

Als zelfstandig ondernemer heeft Henri Leys met veel obstakels te maken gehad zoals elke andere zelfstandige ondernemer. MyDigi helpt Henri Leys met alle administratieve werkzaamheden zodat Henri zich kan richten op zijn core business. Verse soep!

Zie hier de video getuigenis

Comme soup

Wilt u ook uw verhaal en ervaring delen? Dat kan!

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe video referenties
Wij komen graag bij u langs.

evi-henl9