Referenties 2017-04-28T08:45:28+00:00

Waarom kiezen voor  onze klanten voor MyDigi?

Overal lees je over applicaties die jouw onderneming verder kunnen helpen. Maar meestal is het net niet alles wat je zoekt. MyDigi voegt niet alleen vier bedrijfsprocessen samen in één applicatie maar heeft ook ervaring in allerlei sectoren. MyDigi is helemaal aanpasbaar. Jij bepaalt hoe jouw digitale werkomgeving eruitziet.

Waarom Bruno Segers ambassadeur wou worden van MyDigi

“Ik zie Mydigi als een toolbox. Een duivel-doet-al die zeer eenvoudig en transparant de vier basisdomeinen – CRM, DMS, WFM en ERP –  afdekt.”

  • Werd gecharmeerd door de eenvoud

  • Kon zich vinden in ons concept

  • MyDigi is geschikt voor zowel de K als de MO markt

  • MyDigi is transparant, eenvoudig en bovendien cloud-based

Bekijk de video
brunobrunobrunooooo

Bruno Segers

Ex CEO Microsoft België – Luxemburg

tom hoffman

Tom Hoffman

7211 BVBA

“MyDigi is voor mij ook echt een wonderoplossing. Ik gebruik het als database voor mijn klantrelaties; Ik gebruik het om mijn facturatie te doen en mijn boekhouder is altijd heel blij om de gegevens zo duidelijk aangeleverd te krijgen. Ik zou niet meer kunnen zonder MyDigi.”

Bekijk hier de referentie
gill van averbeke

Gill Van averbeke

 JF expertisebureau

“Creëren van facturatie en dossiers is vaak tijdsintensief, JF expertisebureau koos om deze reden voor MyDigi om zo efficiënt mogelijk te worden!”

Bekijk hier de referentie

Nele De Keyser

Orata

“Het opvolgen in Word en Excel was tijdsintensief, met MyDigi kan ik met één click op de knop een document automatisch genereren en automatisch factureren!”

Bekijk hier de referentie
Patrick Tjolle

Patrick Tjolle

HenL Services

“Wij wilden onze interne workflow op kantoor automatiseren. Gezien de grote verscheidenheid aan type opdrachten konden we met de standaardpakketten niet verder. CTK levert ons met MyDigi het alternatief om onze gegevens digitaal optimaal te verwerken. Het standaardpakket MyDigi voorziet alle basistools voor een goede opvolging van alle mogelijke informatie.”

Bekijk hier de referentie

Frans Vos

Materials Consult

“Ook ik deed alles via excel, word en outlook tot ik met MyDigi begon te werken. Het documentbeheersysteem is ontzettend handig. Ik kan alle relevante documenten onmiddellijk terugvinden. Sinds kort werk ik met de Cloud versie van MyDigi. Hierdoor kan ik ook op klantlocatie alles overzichtelijk houden op elk platform”

Bekijk hier de referentie
Henri Leys

Henri Leys

CommeSoupe

Als zelfstandig ondernemer heeft Henri Leys met veel obstakels te maken gehad zoals elke andere zelfstandige ondernemer. MyDigi helpt Henri met alle administratieve werkzaamheden zodat Henri zich kan richten op zijn core business. Verse soep!

Bekijk hier de referentie

Efficiënter werken doe je met MyDigi

 

Wacht niet langer en laat je overtuigen door een persoonlijke demo.