Top
MyDigi

Het team van MyDigi

hans Kuyken

icon-fblinkedin-mydigi

Hans Kuyken

Managing director MyDigi

De bedenker van MyDigi, die van zijn hobby zijn beroep heeft kunnen maken. Hij zorgt voor een goede samenhang binnen het team en neemt zowel de functionele als technische sturing binnen het MyDigi team waar. Hiernaast is hij ook vaak met het commerciële luik van de organisatie bezig. Tot slot tekent hij mee de strategische doelstellingen voor CTK uit.

evi de gendt

icon-fblinkedin-mydigi

Evi de Gendt

Sales Director

Evi heeft jaren ervaring in project management binnen het bankwezen en heeft sinds een tweetal jaar de stap gezet naar het MyDigi-team. Zij neemt de sales voor haar rekening en deelt deze tijd samen met de marketing voor het product en het bedrijf. Tot slot neemt zij, samen met Hans, de managementtaken waar voor het bedrijf.

HENK WOLFF

icon-fblinkedin-mydigi

Henk Wolff

Marketeer

Henk heeft ondanks zijn jonge leeftijd erg veel ervaring mogen opdoen in de marketing & advertentie wereld.
Na het verlaten van Nederland heeft Henk zijn plekje gevonden bij MyDigi.
Henk zorgt voor de online en offline marketing van het product en het bedrijf.

STIJN VERCAUTEREN

linkedin-mydigi

Stijn Vercauteren

Creative director

Stijn is een gepassioneerd grafisch ontwerper en zorgt mee voor de look en feel van MyDigi. Met een rijk verleden in verschillende sectoren ondersteunt hij MyDigi in woord en in beeld. Stijn is ontzettend creatief, heeft een oog voor detail en is een echte teamspeler!

ALAIN VERSTAPPEN

Alain Verstappen

Projectmanager

Alain leidt als projectmanager de nieuwe projecten van MyDigi in goede banen. Zowel intern als extern zorgt hij voor een vlekkeloze afhandeling van het project. Daarnaast vertaalt hij de wensen van de klant in praktisch bruikbare oplossingen binnen MyDigi. Met zijn ruime ervaring in zeer uiteenlopende sectoren focust hij steeds op een kwaliteitsvolle afhandeling.

JONATHAN BUYCK

icon-fblinkedin-mydigi

Jonathan Buyck

IT consultant

Jonathan is onmiddellijk na zijn studies bij MyDigi gestart. Hij heeft heel wat nieuwe en creatieve ideeën onder de vorm van diverse webapplicaties en apps in MyDigi gebracht. Hij vindt hierin dan ook zijn grootste uitdagingen. Jonathan zorgt ervoor dat MyDigi overal toegankelijk is.

TOM SEGERS

Tom Segers

IT consultant

Tom is, ondanks zijn jonge leeftijd, al een senior ontwikkelaar. Hij heeft in de ruime periode dat hij bij MyDigi werkt aan de basis gelegen van een massa nieuwe modules en functionaliteiten. Daarnaast is hij een crack in het linken van MyDigi met de rest van de wereld.

TIJL VOET

icon-fblinkedin-mydigi

Tijl Voet

IT consultant

Tijl had al ruime ervaring, als Windev ontwikkelaar, opgedaan vooraleer hij het team versterkte. Hij geniet van nieuwe uitdagingen in projecten en vindt zijn tweede adem in creatieve spinsels. Deze worden heel vaak omgezet in werkelijkheid binnen de bestaande MyDigi software.

STEFAN MEEUS

linkedin-mydigi

Stefan Meeus

IT consultant

Na ervaring op te bouwen in Windev, heeft Stefan zich eveneens toegelegd op Webdev om ook de web ontwikkeling verder vorm te geven en uit te bouwen. Als allrounder is hij multifunctioneel inzetbaar in de verschillende onderdelen van MyDigi.

BETTY VAN GESTEL

linkedin-mydigi

Betty van Gestel

Management assistent

Betty is de organiserende duizendpoot binnen onze organisatie. Zij staat onder meer in voor het opvolgen van onze prospecten, en is de rechterhand van Hans en Evi. Zij gaat ook graag voor nieuwe uitdagingen en vindt hier meer dan haar gading in.

Rowena de Heij

icon-fb

Rowena de Heij

Project manager

Rowena de Heij heeft indruk gewekt bij MyDigi door mee te helpen op een netwerkbeurs. De interesse voor elkaar was wederzijds en al snel vervulde Rowena een openstaande vacature. Rowena is nu een MyDigi Advisor en helpt Hans en Evi met het overzicht behouden van de interne zaken.

Joost Oele

linkedin-mydigi

Joost Oele

Solution Advisor

Joost heeft jaren ervaring binnen de sales omgeving en heeft als Nederbelg ook zijn stap gezet naar het MyDigi-team. Joost neemt de sales voor haar rekening en doet dit voornamelijk vanuit een adviserende rol. Graag helpt Joost ondernemingen om het maximale te bereiken.

ROALD STEALENS

linkedin-mydigi

Roald Staelens

IT consultant

Waar Roald initieel is vertrokken vanuit .Net is hij ondertussen al grote fan geworden van Windev, Webdev en Windev Mobile. Als jonge telg in onze ploeg kan hij absoluut zijn mannetje al staan om de verschillende facetten van MyDigi verder te verfijnen en uit te breiden

petre

linkedin-mydigi

Petre Angelov

IT consultant

Petre is aangeworven via de VDAB ‘jobbeurs voor anderstalige’ en zal onder de begeleiding van Tijl Voet zeer zeker uitgroeien tot een ware asset voor het team. Petre is zeer gemotiveerd en ondanks dat hij nog maar een jaar in België woont, spreekt Petre zeer goed Nederlands.

richard van loon

Richard van Loon

IT consultant

Richard is een jonge hippe Nederlander met een passie voor IT. Ondanks zijn jonge leeftijd is hij een aanwinst voor de groep! Richard wil zich verder verdiepen in zowel Windev, Webdev en Windev Mobile om op korte termijn een gigantische praktische kennis op te bouwen.

Bart Bertels

Bart Bertels

IT consultant 

Na een uitgebreide ervaring in diverse facetten van de informatica heeft Bart zich 100% gefocust op het ontwikkelen en uitbreiden van MyDigi. Met veel enthousiasme en inzet verdiept hij zich in Windev, Webdev en Windev Mobile. Bart heeft een enorm gevoel voor details en groeit dagelijks in het MyDigi team waar hij ongetwijfeld hoe langer hoe meer zijn stempel op drukt.

Nieuwe werknemer

Komt jouw naam hier?

Stagiaire / medewerker?

Wij zijn altijd opzoek naar nieuwe collega’s, een overzicht van al onze vacaturen vind je HIER.