Top

Hans Kuyken,

Managing director van MyDigi. Erg aanspreekbaar en altijd opzoek naar nieuwe mogelijkheden.
Hans zorgt voor optimalisaties van bedrijfsprocessen en laat zich graag inspireren door zijn werknemers. Aanspreekbaar is Hans dan ook altijd tenzij hij aan het bellen is, want Hans is uiteraard ook een directe aanspreekpunt voor klanten, prospects en partners. Geen nummertje trekken maar rechtstreeks met Hans aan de telefoon.
Het leiden van een team is Hans dan ook zeer sterk in.
Hans gelooft in het ‘investeren in de werknemer’. Zo zijn er verschillende teamactiviteiten waardoor iedereen zijn of haar ideeën en inspiraties kan delen.

hans-kuyken

leader-hansEen goed voorbeeld van het ‘investeren van de werknemer is “dag van het experiment” waarbij een programmeur een werkdag lang aan een eigen idee kan werken, uiteraard moet het samenhang hebben met MyDigi. Er zijn dan ook meerdere mooie ideeën tot leven gekomen van de programmeurs die hedendaags door veel klanten worden gebruikt.
Hans is ook een groot voorstander van IBO. Wat is IBO? IBO staat voor Individuele BeroepsOpleiding. IBO is een initiatief van het vdab en zorgt voor een tewerkstelling van werklozen en/ of personen die graag ervaring willen opdoen in een bedrijf.

 

Werknemers zien Hans als een leider in plaats van een baas. Iemand die coacht en ervoor zorgt dat je als mens groeit in plaats van alleen maar als werknemer.
Er moet uiteraard wel hard worden gewerkt, maar een beloning geeft Hans dan ook op zijn plaats waar het hoort.

Hans Kuyken is een ondernemer in hart en nieren, maar bovenal is Hans een nuchtere man met een sterke visie en een grote passie voor IT.